Våra stora rese äventyr

Över gatan i Stellenbosch

Publicerad 2024-02-20 07:56:57 i Allmänt,

Idag hyrde vi samma privat chaufför som igår och han körde oss till 2 vingårdar där den första var Rubert & Rotschild där vi fick en Parity vinprovning med lakrits. Vi provade 3 olika viner och de har en supergod Chardonnay. Det var lite roligt för chauffören berättade att det var väldigt svårt att få vinprovning här. Vingården ägs av den rikaste familjen i Sydafrika. Chauffören tog t o m bilder för att bevisa för sina chaufförs kollegor att vi kom in där😅 (null)

(null)

(null)

(null)

Sen åkte vi till en annan vingård som heter Rust en Vrede men det kändes mer som en restaurang än en vingård. De är berömda för deras fine dining men den del av restaurangen är tillfälligt stängd. (null)

(null)

När vi kom tillbaka så bytte vi hotell till Coopmanhuijs Hotel tvärs över gatan där vi ska bo i 2 nätter - det var lite roligt att portieren bar våra resväskor från hotellet där vi bodde till det nya bara några meter bort (null)
(null)

(null)

På kvällen åt vi på det nya hotellets restaurang Helena där vi till förrätt fick melon och parmaskinka sallad - till huvudrätt tog Peter åter igen en biff och jag fick Kingklip fisk med potatismos och grön (null)

saker (null)

Sen var där lite underhållning på gatan utanför restaurangen (null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela